Efterhånden som folk begynder at dampe mere, begynder de ofte også at eksperimentere. Mange damper kan lide at eksperimentere med tanke og forstøvere for at opdage nye oplevelser, og alle, fra drypper til squeakers, har brug for tanke og atomizers af højeste kvalitet.
Det er vigtigt at vælge ægte produkter fra de bedste producenter, og du finder ikke nogen forfalskninger her. Vi leverer topfyld- og bundfyldtanke i forskellige størrelser og med opsætninger med enkelt spole og dobbelt spole. Vi har al den variation, du har brug for til dine tanke og atomizers, så vi kan give vores kunder præcis, hvad de ønsker.
Når du bestiller fra Enjoyvape, vil du nyde fremragende kundeservice, fantastiske priser og hurtig levering.

Viser alle 6 resultater

Tilpas udvalg

Eleaf ELLO TS Atomizer 2ml

249,00 DKK 199,00 DKK
Som en opdateret version fra ELLO-familien er ELLO TS en kraftfuld subohm-tank med HW-spoler til intens smag og stor sky. Perfekt kompatibel med Tessera MOD.

UWELL Crown 3 MINI 2ml

299,00 DKK 149,00 DKK
Uwell Crown 3 MINI er den nyeste version af Uwells berømte Crown Tank. Crown 3 har en 2 ml saftkapacitet, toppfyldningssystem og et innovativt plug sub ohm spole system.

GeekVape Ammit 25 RTA 2ml

329,00 DKK 249,00 DKK
Ammit 25 RTA af GeekVape er en større version af den oprindelige Ammit. Den har forbedret 3D-luftstrømssystem, enkeltspolebyggedæksel. 4 farver.

Geekvape Loop RDA

299,00 DKK 199,00 DKK
Geekvape Loop RDA har et unikt W-formet byggedæksel til nem enkelt / dobbelt spiralbygning. Det helt nye surround-luftstrømssystem sikrer fuld effektivitet af luftstrømmen.

Aspire Cleito Pro Subohm Tank 2ml

299,00 DKK 199,00 DKK
Aspire Cleito Pro Subohm Tank er en højtydende subohm-tank, der byder på den avancerede Cleito Pro-spole til mere damp og smag og det let øverste sidefyld-design.

Aspire Revvo Mini Subohm Tank 2ml

289,00 DKK 199,00 DKK
Aspire Revvo Subohm Tank er en smuk Subohm-tank, som indeholder den innovative ARC-spole og det lette trykfyldningssystem. Perfekt parret med Aspire Cygnet Revvo Kit.